Bij wie in therapie?

Bij Verder met Verf werken inmiddels verschillende mensen. Zij stellen zich hier voor. 

Gijsbertje Smaal - Beeldende therapeut en oprichter Verder met Verf, werkzaam op ma/di/do

Ik groeide op in een familie van kunstschilders, muzikanten en schrijvers. Het is voor mij heel natuurlijk om bezig te zijn met Beeldende expressie. Ook ben ik van jongs af aan gefascineerd door mensen en menselijk contact. Beeldend werken is een taal erbij; met vorm en kleur kun je communiceren. Een tekening zegt soms meer dan duizend woorden.

Na mijn afstuderen (2001, Hogeschool van Utrecht) werkte ik in de GGZ als Beeldend therapeut (bij De Meren, Amsterdam en Eleos, Dordrecht). Ik heb gewerkt met diverse doelgroepen en hulpvragen. In 2014 richtte ik Verder met Verf op, een vrijgevestigde praktijk voor Beeldende therapie.

Ik heb ruime ervaring in het verzorgen van Beeldende therapie voor jongeren (12-24 jaar). Daarnaast werk ik steeds vaker met kinderen vanaf ong 8 jaar en volwassenen.

Mijn specialisme is jongeren en volwassenen met emotie-regulatie problemen en/of identiteitsproblematiek. Tenslotte heb ik veel ervaring met preventie en behandeling aan KOPP-kinderen (Kinderen van Ouders met Psychische Problemen).

Het is mijn missie om jongeren en volwassenen te helpen meer zichzelf te worden, hun sterke en mooie kanten te ontdekken en zo psychisch gezond te worden!

Sinds 2009 ben ik opgenomen in het Kwaliteitsregister voor Vaktherapeuten (SRVB), waarbij ik door bijscholing en intervisie mijn vakkennis op peil houd.

Dankzij alle verhalen die jongeren in mijn werk met me wilde delen, heb ik twee zelfhulpboeken geschreven. In 2009 kwam ‘Blijf van m’n ouders af! Als je thuis problemen hebt’ uit. Een praktisch boek voor jongeren met een ouder met psychische problemen.

En in 2010 kwam ‘Zinken of Zwemmen. Omgaan met sombere buien’ uit. Dit boek, eveneens voor jongeren, geeft handvatten in het omgaan met somberheid. Je kunt informatie aanvragen over de boeken via info@verdermetverf.nl

 

Nelleke van Harten - Beeldend therapeut, werkzaam op dinsdag

Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn op allerlei manieren. En om samen te puzzelen hoe uitdagingen haalbaar worden. Ik vind het mooi om te zien dat door het beeldend werken onbewuste kanten van jezelf zichtbaar kunnen worden. Zo kan je er ook meer grip op krijgen. 

In het voorjaar van 2019 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Beeldende therapie aan de Hogeschool van Utrecht. Sindsdien werk ik bij Verder met Verf op dinsdag. Daarnaast werk ik bij de opname kliniek van Eleos in Bosch en Duin. Ik heb ervaring in het werken met kinderen en jongeren.

email nellekebeeldend@hotmail.com

tel. 06 38629400 

 

Janice Vos - Beeldend therapeut i.o., werkzaam op donderdag

Mijn naam is Janice Vos- Harmanny. Ik ben ontwikkelingspsycholoog en in opleiding tot beeldend therapeut. Ik ben heel blij dat ik bij Verder met Verf werkervaring op kan doen. Van oorsprong kom ik uit Groningen, maar inmiddels woon ik al jaren samen met mijn man en drie kinderen in Kockengen. Dat is een klein dorpje dat in de weilanden tussen Utrecht en Amsterdam ligt. Ik heb zo'n 20 jaar ervaring in het werken in de zorg, als begeleiding en sinds 2008 als gedragsdeskundige. Ik ben een rustig en nuchter type, een doener én een denker. Ik ben nieuwschierig naar een ander en werk vanuit mijn hart. Ik geloof in de kracht van ervaren: door aan de slag te gaan ontdek je als mens nieuwe gevoelens en gedragingen. Het is mijn missie om met behulp van beeldend werken persoonlijke bewustzijn en ontwikkeling te stimuleren. Vanuit mijn opleiding doe ik onderzoek naar een identiteitsversterkende interventie bij adolescenten, 'mijn boom'. 'Mijn boom' helpt psychische klachten verminderen doordat je door beeldend aan de slag te zijn (meer) ontdek wie je bent en wat er bij je past. 

 

 

Gijsbertje Smaal-Zwaan

Gijsbertje Smaal-Zwaan

Ik ben Gijsbertje Smaal- Zwaan (1979) en werk sinds 2001 als Beeldend therapeut.

In mij tref je een betrokken en enthousiaste hulpverlener, die met zorg en aandacht de behandeling vorm geeft.Logo RBCZ

Verder met Verf

Spuiboulevard 348A
3311 GR Dordrecht

(Crown Point, 7e verdieping)

06 - 13 19 03 05
info@verdermetverf.nl

Kvk: 61319228
btw: 175261088B01
IBAN: NL43 ASNB 0708 8814 32

Algemene voorwaarden

Lid van:
NFG, nr. 8164
FVB
NVBT
SRVB, nr. 1307
RBCZ, nr. 810377R
Stichting TCZ
Wkkgz

AGB-code praktijk: 90058792
AGB-code zorgverlener: 90058786

Facebook LinkedIn