Bij wie in therapie?

Bij Verder met Verf werken inmiddels verschillende mensen. Zij stellen zich hier voor. 

Gijsbertje Smaal - Beeldende therapeut en oprichter Verder met Verf, werkzaam op ma/di/do

Ik groeide op in een familie van kunstschilders, muzikanten en schrijvers. Het is voor mij heel natuurlijk om bezig te zijn met Beeldende expressie. Ook ben ik van jongs af aan gefascineerd door mensen en menselijk contact. Beeldend werken is een taal erbij; met vorm en kleur kun je communiceren. Een tekening zegt soms meer dan duizend woorden.

Na mijn afstuderen (2001, Hogeschool van Utrecht) werkte ik in de GGZ als Beeldend therapeut (bij De Meren, Amsterdam en Eleos, Dordrecht). Ik heb gewerkt met diverse doelgroepen en hulpvragen. In 2014 richtte ik Verder met Verf op, een vrijgevestigde praktijk voor Beeldende therapie.

Ik heb ruime ervaring in het verzorgen van Beeldende therapie voor jongeren (12-24 jaar). Daarnaast werk ik steeds vaker met kinderen vanaf ong 8 jaar en volwassenen.

Mijn specialisme is jongeren en volwassenen met emotie-regulatie problemen en/of identiteitsproblematiek. Tenslotte heb ik veel ervaring met preventie en behandeling aan KOPP-kinderen (Kinderen van Ouders met Psychische Problemen).

Het is mijn missie om jongeren en volwassenen te helpen meer zichzelf te worden, hun sterke en mooie kanten te ontdekken en zo psychisch gezond te worden!

Sinds 2009 ben ik opgenomen in het Kwaliteitsregister voor Vaktherapeuten (SRVB), waarbij ik door bijscholing en intervisie mijn vakkennis op peil houd.

Dankzij alle verhalen die jongeren in mijn werk met me wilde delen, heb ik twee zelfhulpboeken geschreven. In 2009 kwam ‘Blijf van m’n ouders af! Als je thuis problemen hebt’ uit. Een praktisch boek voor jongeren met een ouder met psychische problemen.

En in 2010 kwam ‘Zinken of Zwemmen. Omgaan met sombere buien’ uit. Dit boek, eveneens voor jongeren, geeft handvatten in het omgaan met somberheid. Je kunt informatie aanvragen over de boeken via info@verdermetverf.nl

 

Annelies Kok - Beeldend therapeut, werkzaam op vrijdag

 

Ik geniet van kleuren, vormen, interacties, ervaringen en ontwikkelingen. Wat mooi dat dit juist bij beeldende therapie centraal staat. De creatieve manier van behandelen, zorgt ervoor dat we niet veel hoeven te praten. Het is onbelangrijk of je iets moois maakt, het is belangrijk hoe je bezig bent en dat je iets maakt dat over jou gaat. Wat je in therapie met creatieve materialen maakt, bekijken en bespreken we samen. Vaak maak je iets dat wat vertelt over jouw gevoel, gedrag of gedachten. Het is mijn missie om jou meer over jezelf te doen ontdekken.
Ik ben een enthousiaste, persoonsgerichte hulpverlener met oog voor details, die behandelingen graag laagdrempelig vormgeeft. 

Januari 2018 nam ik mijn diploma in ontvangst nadat ik de opleiding Beeldende Therapie heb afgerond aan de Hogeschool Utrecht te Amersfoort. Daarna ben ik aan het werk gegaan als ambulant begeleider bij kinderen en jongeren met o.a. autisme en bood ik ouderbegeleidingen. Mijn specialisme is het werken met kinderen, jongeren en jongvolwassenen. Naast mijn werk als beeldend therapeut, blijf ik werkzaam als ambulant begeleider. Daarom ben ik SKJ-geregistreerd als jeugd- en gezinsprofessional om vakkennis op peil te houden. 

 

Misschien ontmoeten we elkaar of stuur mij gerust een bericht. 


E-mailadres: annelies.verdermetverf@gmail.com
Telefoonnummer: 06 24 77 20 77

 

 

Gijsbertje Smaal-Zwaan

Gijsbertje Smaal-Zwaan

Ik ben Gijsbertje Smaal- Zwaan (1979) en werk sinds 2001 als Beeldend therapeut.

In mij tref je een betrokken en enthousiaste hulpverlener, die met zorg en aandacht de behandeling vorm geeft.Logo RBCZ

Verder met Verf

Weizigtweg 11
3314 JJ Dordrecht

06 - 13 19 03 05
info@verdermetverf.nl

Kvk: 61319228
btw: NL001982213B08
IBAN: NL43 ASNB 0708 8814 32

Algemene voorwaarden

Lid van:
NFG, nr. 8164
FVB
NVBT
SRVB, nr. 1307
RBCZ, nr. 810377R
Stichting TCZ
Wkkgz

Facebook LinkedIn